,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбудеться мистецький вернісаж до Міжнародного Дня миру
Вівторок, 20 вересня 2022 14:00

У ЧДТУ відбудеться мистецький вернісаж до Міжнародного Дня миру

У ЧДТУ відбудеться мистецький вернісаж до Міжнародного Дня миру

21 вересня 2022 року, у Міжнародний День миру, Черкаський державний технологічний університет запрошує на мистецький вернісаж «Життя перемагає!», на якому будуть представлені роботи лауреатів та дипломантів регіонального конкурсу малюнка «Рашизму – НІ! Наближаємо велику Перемогу!». Виставка, присвячена Міжнародному Дню миру, пройде в межах реалізації на Черкащині Програми по відновленню порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». 

Конкурс «Рашизму – НІ! Наближаємо велику Перемогу!», нагадаємо, проходив у ЧДТУ з 24 березня до 8 квітня 2022 року з ініціативи Відділу студентського розвитку та культурних програм і мав на меті у непростий для всієї країни час об’єднати студентів, викладачів, співробітників університету та їх дітей, а також усіх жителів Черкащини навколо ідеї Великої Перемоги України у війні з російським агресором. 

Через прояв своїх творчих здібностей зробити свій внесок у наближення спільної Перемоги зміг кожен охочий. Свої художні роботи на адресу організаторів надсилали з кожного куточка Черкаської області. Оцінювало конкурсні роботи професійне журі, до складу якого увійшли фахівці кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету. Очолив журі ректор ЧДТУ Олег Григор. За результатами проведення конкурсу 43 роботи  були відзначені у категоріях  «За розкриття теми» та «За оригінальність». Саме роботи-дипломанти, сповнені віри в Україну, її Перемогу та мирне майбутнє, стали основою експозиції виставки «Життя перемагає!». 

Окрім того, в межах заходу дипломами лауреатів та учасників будуть нагороджені студенти ЧДТУ, які взяли участь у конкурсі. 

Час проведення: 21 вересня 2022 року, 11:20 

Місце: хол 1-го корпусу ЧДТУ