,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 18 вересня - День працівників лісу
Неділя, 18 вересня 2022 11:09

18 вересня - День працівників лісу

18 вересня - День працівників лісу

Щороку в третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства України – День працівника лісу. 

 Лісове господарство України завжди було і залишається пріоритетною складовою народногосподарського комплексу держави, основою економічної стабільності, запорукою екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища. Ліс – це безцінний дар, справжній, живий скарб нашої землі. Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. 

Не варто забувати, що турбота та збереження природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва. 

Черкаський державний технологічний університет вітає з професійним святом кафедру лісового господарства та раціонального природокористування факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування ЧДТУ, викладачів і студентів спеціальності  «Лісове господарство» та всіх причетних до лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.