,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентів та викладачів ЧДТУ запрошують долучитися до онлайн-вебінару в межах Ініціативи «StandWithUkraine. Stop Dіsinformation»
Понеділок, 12 вересня 2022 17:45

Студентів та викладачів ЧДТУ запрошують долучитися до онлайн-вебінару в межах Ініціативи «StandWithUkraine. Stop Dіsinformation»

Студентів та викладачів ЧДТУ запрошують долучитися до онлайн-вебінару в межах Ініціативи «StandWithUkraine. Stop Dіsinformation»

Noosphere Engineering School запрошує студентів та викладачів Черкаського державного технологічного університету запрошують приєднатись до онлайн-вебінару в межах Ініціативи «#StandWithUkraine. Stop Dіsinformation», що відбудеться у  вівторок, 13 вересня, о 16:00.

Цього тижня розглядається цікава та актуальна тема «Методи інформаційно-психологічного впливу в мережі інтернет».

Під час вебінару разом зі спікеркою Світланою Кліменко учасники дізнаються, як діють російські інформаційно-психологічні операції; розглянуть позитивні та негативні інформаційно-психологічні впливи; розберуть базові методи впливу та  вивчать техніки захисту від маніпуляцій.

Доєднатися до вебінару у вівторок, 13 вересня, о 16:00 за посиланням https://us02web.zoom.us/j/81815558331?pwd=dnRHY2hzTHNYdWtlQkpnb05SUURidz09.

Проєкт здійснюється за підтримки Європейського Союзу в рамках Стипендіальної програми ЄС для лідерів громадянського суспільства країн Східного партнерства.