,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту вестимуть арт-діалоги без слів
Четвер, 01 вересня 2022 12:58

У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту вестимуть арт-діалоги без слів

У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту вестимуть арт-діалоги без слів

5 вересня 2022 року в стінах Черкаського державного технологічного університету продовжаться зустрічі у форматі блог-кафе в межах мініпроєкту «wArt» магістранта кафедри філософських та політичних наук Андрія Тіщенка – амбасадора Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Її на Черкащині впроваджують спільно ЧДТУ та громадська організація «Центр соціальних комунікацій». Нова зустріч під назвою «Арт та діалог»  відбудеться у інжиніринговій лабораторії Noosphere. 

За словами організатора та модератора блог-кафе, учасники заходу говоритимуть про мистецтво як систему знаків для комунікації, а також  спробують поспілкуватися мовою мистецтва. 

Ця зустріч стане останньою перед проведенням Артмайстерні «wArt», яка відбуватиметься з 12 по 16 вересня у Молодіжному ресурсному центрі в Черкасах. 

Зареєструватись для участі у блог-кафе «Арт та діалог» можна за посиланням

Коли: 5 вересня 2022 року

Місце проведення: ЧДТУ, інжинірингова  лабораторія Noosphere

Початок: 14:00

 

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.