,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Освітян ЧДТУ відзначив начальник Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації
Середа, 31 серпня 2022 09:19

Освітян ЧДТУ відзначив начальник Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації

Освітян ЧДТУ відзначив начальник Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації

29 серпня 2022 року на Засідання Вченої Ради ЧДТУ завітав начальник Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, аби особисто вручити відзнаки освітянам Черкаського державного технологічного університету.

– З початком широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну колектив Черкаського державного технологічного університету проявив себе діями, адже саме з перших днів війни, випускники ЧДТУ були мобілізовані та добровільно стали до лав захисників нашої Батьківщини. Саме працівники ЧДТУ надали прихисток внутрішньо переміщеним особам. З початку війни через Черкащину пройшли сотні тисяч переселенців, а через ваш заклад – тисячі, – наголосив Валерій Вікторович. – У той самий час ви не забували про основну роботу – зокрема, у вашому закладі в часи війни була ініційована всеукраїнська науково-практична конференція, яка об'єднала науковців зі всієї України. Водночас ваш колектив належним чином підготувався до початку нового навчального року, що відбуватиметься в умовах правового режиму воєнного стану.  

Принагідно Валерій Данилевський відзначив ректора ЧДТУ, який своїм проактивним прикладом надихав колектив тримати надійний тил наших військових.

Після вітальної промови очільник Управління освіти і науки Черкаської обласної військової адміністрації вручив Почесну грамоту Черкаської обласної військової адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Дня незалежності к.т.н., доцентці кафедри робототехнічних і телекомунікаційних систем та кібербезпеки Олені Панаско, Почесну грамоту Управління освіти і науки Черкаської обласної військової адміністрації за активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України кандидату політичних наук, проректору Миколі Куницькому та Почесну грамоту Управління освіти і науки Черкаської обласної військової адміністрації за активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України  за високий професіоналізм, та вагомий особистий внесок у організацію та проведення Всеукраїнської української інтернет-олімпіади з хімії кандидатці хімічних наук, доцентці кафедри екології Людмилі Ящук.