,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшли збори трудового колективу з нагоди початку нового навчального року
Вівторок, 30 серпня 2022 14:08

У ЧДТУ пройшли збори трудового колективу з нагоди початку нового навчального року

У ЧДТУ пройшли збори трудового колективу з нагоди початку нового навчального року

30 серпня 2022 року, традиційно перед початком нового навчального року, трудовий колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався у залі засідань, аби підсумувати результати минулорічної роботи та окреслити  освітні перспективи. 

На початку зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих викладачів та студентів закладу вищої освіти, хто в 2021/2022 навчальному році відійшов у вічність. 

У своїй промові ректор ЧДТУ Олег Григор подякував колегам за сумлінну роботу, за єднання і взаємопідтримку у нелегкі часи та побажав усім якнайшвидшої Перемоги, нових освітніх, наукових та творчих здобутків. 

Крім цього, Олег Олександрович окреслив основні напрямки роботи ЧДТУ, наголосивши, насамперед на безпеці усіх учасників освітнього процесу. Також очільник єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону акцентував увагу на важливості забезпечення якості освіти, адже відновлювати країну мають висококваліфіковані професіонали. 

Черкаський державний технологічний університет продовжує зберігати та примножувати найкращі традиції, здійснювати свою діяльність за принципами професіоналізму, орієнтації на наукові досягнення та  всебічний розвиток особистості.