,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів та аспірантів до участі в EU Study Days 2022
Понеділок, 25 липня 2022 14:59

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів та аспірантів до участі в EU Study Days 2022

Інформаційний центр ЄС в Черкаській області запрошує студентів та аспірантів до участі в EU Study Days 2022

EU Study Days/Єврошколи є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, і надає можливість старшокласникам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Проєкт виконується ГО «Молодіжна альтернатива», Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Хто може стати учасником/цею Єврошкіл для студентів

  • Студенти/ки магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання;

  • Аспіранти/ки будь-якої форми навчання.

Як проходить навчання?

Під час навчання учасники пройдуть 10 навчальних модулів та дізнаються більше про: історію ЄС, його основні цінності та інституції, а також про напрямок європейської інтеграції України. Програма включає лекції присвячені політиці ЄС у сферах екології, інформаційної безпеки та боротьби  з дезінформацією, міграції, освіти, культури та багато іншого.

20 кращих учасників отримають запрошення до зимової школи в очному форматі.

Протягом навчання учасники Єврошкіл представлять власні мініпроєкти, спрямовані на просування інтересів громади, ідей європейської інтеграції, комунікації, запобіганню дезінформації тощо. Ці мініпроєкти реалізовуватимуться спільно з представниками Мереж ЄС (євроклубами, інформаційними центрами ЄС, експертами Team Europe Ukraine, випускниками EU Study Days, Erasmus+, College of Europe).

Як взяти участь у проєкті

Конкурсний відбір проходитиме у 2 етапи:

  • відбір за заявкою;

  • відбір за онлайн тестами, посилання на тест буде надіслано після проходження першого туру відбору. У разі необхідності можливі онлайн-співбесіди для студентів з метою перевірки рівня володіння англійською мовою.

Дедлайн подачі заявок на весняний цикл навчання – 10 вересня 2022, 18:00. 

Посилання на заявку для студентів: https://cutt.ly/ILHV2Hy

Більше інформації на сторінці проєкту: https://cutt.ly/ALBn4bL