,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Навчальна платформа ReallyEnglish надала викладачам та студентам ЧДТУ можливість вивчати лексику за фахом
Четвер, 14 липня 2022 10:19

Навчальна платформа ReallyEnglish надала викладачам та студентам ЧДТУ можливість вивчати лексику за фахом

Навчальна платформа ReallyEnglish надала викладачам та студентам ЧДТУ можливість вивчати лексику за фахом

Навчальна платформа ReallyEnglish додатково надала викладачам та студентам ЧДТУ можливість вивчати лексику за фахом за допомогою лексичного тренажеру WorldMine 2. Тренажер дозволяє вивчати слова за певними напрямами - General English, Academic English, Hospitality/Hotels, Management тощо.

Для реєстрації на лексичний тренажер WorldMine 2 необхідно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/7Qd9m9MM43JTcTe87.

Нагадаємо, що попередньо була надана можливість реєструватися (https://forms.gle/eTV7KmtESjLVSf1A6) на інші курси ReallyEnglish, перелік яких є в інформаційному листі за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1SBigwL6h5ZyZJcJS5GL5SXgNHQeDoKWO/view?usp=sharing.

Платформа ReallyEnglish містить дистанційні курси для різних рівнів і потреб - професійне спілкування, наукова англійська мова, підготовка до іспитів на рівень володіння англійською мовою тощо.

Якщо виникли питання, можна звертатися у відділ проектів і програм ЧДТУ або на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. 

Інформація про дані входу у ваш обліковий запис на платформі буде надіслана через декілька днів на електронну адресу, вказану під час реєстрації.

Прохання реєструватися лише мотивованим учасникам, які впевнені, що зможуть регулярно займатися та завершити курс. Після успішного завершення курсу учасник отримає сертифікат про проходження курсу (не те саме, що  сертифікат на рівень володіння мовою). Кількість курсів для одного учасника необмежена, при цьому одночасно можна реєструватися на курси ReallyEnglish і WorldMine 2.