,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі дизайну ЧДТУ пройшов екзаменаційний перегляд студентських робіт спеціалізації «Графічний дизайн»
Понеділок, 11 липня 2022 10:57

На кафедрі дизайну ЧДТУ пройшов екзаменаційний перегляд студентських робіт спеціалізації «Графічний дизайн»

На кафедрі дизайну ЧДТУ пройшов екзаменаційний перегляд студентських робіт спеціалізації «Графічний дизайн»

20 червня 2022 на кафедрі дизайну Черкаського державного технологічного університету пройшов екзаменаційний перегляд студентських робіт літньої сесії 2022 року. На перегляд були представлені роботи 1, 2 курсів освітньої програми «Графічний дизайн», в яких студенти розкрили свій творчий потенціал у графічних техніках, основах проєктної графіки, дизайн-проєктуванні тощо.

На перегляді продемонстровані роботи студентів з дисциплін: «Рисунок», «Живопис», «Кольорознавство і основи проєктної графіки», «Дизайн проєктування», «Мистецтво України», «Основи проєктування і комп’терна графіка»,  «Графічні техніки», «Основи фотографіки і анімації» тощо.

Графічний дизайн передбачає підготовку фахівців підготовку фахівців з розробки фірмового стилю, товарних знаків, оформлення упаковки, рекламних і соціальних плакатів, дизайну книжних та періодичних видань. Отримані знання можуть бути застосовані в рекламних агентствах, видавництвах, редакціях журналів і газет, у поліграфічних фірмах та на підприємствах, при створенні спецефектів на кіностудіях та телеканалах, у дизайні комп'ютерних ігор тощо.

Вітаємо студентів з успішним екзаменаційним переглядом!