,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ випустив нове покоління дипломованих фахівців
Четвер, 30 червня 2022 16:00

ЧДТУ випустив нове покоління дипломованих фахівців

ЧДТУ випустив нове покоління дипломованих фахівців

30 червня 2022 року випускники Черкаського державного технологічного університету отримали Дипломи бакалаврів, як підтвердження наполегливої чотирирічної праці. 

Цьогоріч, зважаючи на воєнний стан та дотримуючись правил безпеки, випускники згуртувалися родинами, аби розділити емоції від важливої події зі своїми деканами, завідувачами кафедр, викладачами, друзями та закарбувати неповторні миттєвості біля ошатних фотозон ЧДТУ. 

Ректор ЧДТУ Олег Григор у відеозверненні висловив щирі слова привітань випускникам із успішним завершенням навчання та слова подяки викладачам та батькам.

– Ви пройшли чотири роки навчання, отримали знання, і я знаю, що ви будете пишатися освітою Черкаського державного технологічного університету, адже з дипломом ЧДТУ ви стаєте конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці, – зазначив у відео привітанні ректор ЧДТУ Олег Григор, принагідно запросивши випускників на навчання у магістратурі.

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного вишу, який випускає висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей.