,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну (відео)
Середа, 29 червня 2022 10:06

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну (відео)

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну (відео)

28 червня 2022 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся черговий мотиваційний онлайн-етер із циклу «Абітурієнт–Університет–Студент 2022» у межах проєкту «Вступ-2022»  із деканом факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Миколою Підгорним та завідувачами випускових кафедр.

Під час прямої трансляції завідувач кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління, професор Василь Осипенко, завідувач кафедри технологій та обладнання машинобудівних виробництв, професор Георгій Канашевич, завідувач  кафедри енерготехнологій, кандидат технічних наук Геннадій Калейніков, завідувачка кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації, професорка Людмила Тарандушка та завідувачка кафедри дизайну, професорка Інна Яковець розповіли про особливості та переваги спеціальностей і освітніх програм, за якими проходить підготовка у Черкаському державному технологічному університеті, про співпрацю з відомими підприємствами та установами, бази проходження практики і стажування, участь у наукових, соціальних, культурних та спортивних заходах, перспективи працевлаштування та успішної кар'єри.

Факультет комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну є одним із найстаріших, він розпочав свою діяльність ще у 1984 році. Найбільше ми пишаємося нашими людьми: колегами, випускниками, студентами, – зазначив декан факультету Микола Підгорний.

Наприкінці онлайн-зустрічі, традиційно, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній нагадав основні терміни та умови вступу до Черкаського державного технологічного університету, зокрема, зауваживши, що у ЧДТУ триває реєстрація на творчий конкурс на спеціальність «Дизайн»

Повну трансляцію онлайн-спілкування можна переглянути тут.