,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом електронних технологій і робототехніки (відео)
Понеділок, 27 червня 2022 14:27

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом електронних технологій і робототехніки (відео)

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом електронних технологій і робототехніки (відео)

27 червня 2022 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся мотиваційний онлайн-етер із циклу «Абітурієнт–Університет–Студент 2022» у межах проєкту «Вступ-2022»  із деканом та студентами факультету електронних технологій і робототехніки.

Під час прямої трансляції декан факультету електронних технологій і робототехніки Андрій Чорній представив факультет та заохотив молодь виважено підійти до вибору майбутньої професії, ретельно ознайомившись із всіма представленимии спеціальностями та перспективами тієї чи іншої освітньої програми.

– Я б порадив абітурієнтам обирати таку спеціальність, фахівці якої зараз користуються попитом на ринку праці, тобто, щоб мати змогу працевлаштуватися за фахом. На факультеті електронних технологій і робототехніки Черкаського державного технологічного університету усі спеціальності зараз в тренді, – зауважив декан факультету Андрій Чорній.

Упродовж теми студенти факультету: Олесь Станкевич (спеціальність 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології), Андрій Павлов (спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка), Олександр Ялинський (спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка), Олексій Терещенко (спеціальність 172 Телекомунікації та радіотехніка) та Дана Патлань (спеціальність 125 Кібербезпека)  розповіли про те, як проходить навчання, про можливості для саморозвитку та професійного вдосконалення, практику, стажування та працевлаштування,  студентське самоврядування, наукові та культурні заходи, волонтерську діяльність тощо.

Наприкінці онлайн-зустрічі, традиційно, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній нагадав основні терміни та умови вступу до Черкаського державного технологічного університету. 

Повну трансляцію онлайн-спілкування можна переглянути тут.