,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП-2022. Науковці ЧДТУ окреслили перспективи вищої освіти для випускників Слов'янського енергобудівного технікуму
Понеділок, 27 червня 2022 13:07

ВСТУП-2022. Науковці ЧДТУ окреслили перспективи вищої освіти для випускників Слов'янського енергобудівного технікуму

ВСТУП-2022. Науковці ЧДТУ окреслили перспективи вищої освіти для випускників Слов'янського енергобудівного технікуму

27 червня 2022 року на запрошення директора Слов'янського енергобудівного технікуму Віктора Турки декани факультетів Черкаського державного технологічного університету, на яких випускники технікуму зі Слов'янська можуть продовжити удосконалювати фах, в онлайн режимі окреслили молоді можливості та перспективи професійного розвитку.

 Під час етеру декан будівельного факультету Денис Грецький, декан факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Підгорний, декан факультету електронних технологій і робототехніки Андрій Чорній та декан факультету інформаційних технологій і систем Анатолій Чепинога, насамперед, звернули увагу на продовження навчання за 141 спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на основі диплому молодшого спеціаліста. Окрім цього, кожен декан надав перелік освітніх програм на своєму факультеті, розповів про особливості навчання, можливості для проходження практики та стажування, співпрацю з роботодавцями, нагоду здобуття додаткового фазу на основі базової спеціальності та відповів на поставлені онлайн запитання.

Відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній також поінформував про цьогорічні умови вступу до Черкаського державного технологічного університету.