,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Задля комфорту переселенців: ЧДТУ висловлює вдячність за надану волонтерську допомогу
Понеділок, 13 червня 2022 16:33

Задля комфорту переселенців: ЧДТУ висловлює вдячність за надану волонтерську допомогу

Задля комфорту переселенців: ЧДТУ висловлює вдячність за надану волонтерську допомогу

З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України Черкаський державний технологічний університет гостинно приймає на тимчасове поселення родини з Донецької, Сумської та Харківської областей, що втратили житло внаслідок бомбардувань, людей, які вимушено втікали від жахіть війни. Співробітники та студенти університету доклали всіх зусиль, аби перебування вимушено переміщених осіб у стінах гуртожитків ЧДТУ було максимально комфортним: облаштування кімнат власними силами, забезпечення необхідними речами, організація харчування в їдальні вишу. Однак потреба в допомозі з боку небайдужих залишається, і завжди ця допомога неоціненна. 

Так, на прохання ректора ЧДТУ Олега Григора відгукнувся голова правління ПРаТ «Київський картонно-паперовий комбінат» (м.Обухів) Ігор Олещук. Підприємство надало волонтерську допомогу у вигляді 50 гофроліжок, які виготовляються потужностями Київського картонно-паперового комбінату. А випускник ЧДТУ, черкаський підприємець, засновник та керівник Групи компаній «Маклаут» Віталій Лаут допоміг з автотранспортом та доставкою наданих ліжок.  

Черкаський державний технологічний університет висловлює щиру вдячність Ігорю Олександровичу Олещуку та Віталію Олександровичу Лауту за небайдужість до чужого горя та підтримку у забезпеченні людей, які, втікаючи від війни, знаходять прихисток у Черкасах.