,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ Слов'янський енергобудівний технікум провів мотиваційний етер «Вступ-2022»
Понеділок, 13 червня 2022 12:42

У ЧДТУ Слов'янський енергобудівний технікум провів мотиваційний етер «Вступ-2022»

У ЧДТУ Слов'янський енергобудівний технікум провів мотиваційний етер «Вступ-2022»

13 червня 2022 року Слов'янський енергобудівний технікум, який зараз працює на базі Черкаського державного технологічного університету, провів мотиваційний етер із викладачами та студентами зі Слов'янська. В онлайн-зустрічі у провідному технологічному закладі вищої освіти Черкащини взяли участь ректор ЧДТУ Олег Григор, директор Слов'янського енергобудівного технікуму Віктор Турка та відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній.

Ми усвідомлюємо виклики сьогодення і підтримуємо наших колег зі Слов'янська, як можемо. Наразі наше спільне завдання продовжити навчання, забезпечити якісну освіту молоді задля розвитку України. Ми гостинно приймемо в Черкаському державному технологічному університеті і викладачів, і студентів, забезпечимо навчальними авдиторіями та місцями для проживання у наших гуртожитках.  З першого вересня ми сподіваємося на відновлення очної форми навчання, адже в нашому університеті облаштовані укриття, відповідно до вимог безпеки та охорони здоров'я, зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Під час віртуальної події відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній поінформував учасників про правила прийому та умови вступу, зауваживши перспективи навчання у ЧДТУ на основі здобутої у Слов'янському будівельному технікумі освіти.

Зі свого боку директор Слов'янського енергобудівного технікуму Віктор Турка висловив підтримку колегам і студентам та запросив до Черкаського державного технологічного університету.