,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ Олег Григор провів зустріч з регіональним керівництвом ПриватБанку
Четвер, 02 червня 2022 11:17

Ректор ЧДТУ Олег Григор провів зустріч з регіональним керівництвом ПриватБанку

Ректор ЧДТУ Олег Григор провів зустріч з регіональним керівництвом ПриватБанку

Ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор  провів зустріч з регіональним керівництвом ПриватБанку, у ході якої банкіри презентували сучасні тенденції діджиталізації в банківській сфері. 

Стипендією на банківську картку нині не здивуєш нікого, як і тим, що оплатити навчання чи гуртожиток можна, не відвідуючи банківських відділень: у пару кліків на смартфоні. 

Банкіри показали, як сучасний смартфон перетворився із засобу зв’язку на маленьке банківське відділення у кишені. Найкрутіший банківський інтернет додаток Приват24 це 170 банківських та небанківських послуг: від переказів коштів до купівлі квитків. А Apple/Google Pay у поєднанні з DIGITAL карткою надають крила свободи: життя без пластику, без відділень, але з усіма можливостями звичайних пластикових карток. Хоч стипендію отримуй, хоч батьківську допомогу. Сам собі режисер: випускаєш, перевипускаєш, блокуєш (детальніше про карту – у відео).

Не оминули на зустрічі і найактуальніше питання сьогодення онлайн-практику, пройти яку можуть студенти будь-яких українських вишів. Після успішного проходження практики видається електронний сертифікат, а тих, хто впорався із завданнями найкращим чином, вносять до кадрового резерву банку.