,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Мовознавиця ЧДТУ Олена Пчелінцева в етері «Суспільне Черкаси» розповіла про курси української мови для внутрішньо переміщених осіб (відео)
Понеділок, 30 травня 2022 11:54

Мовознавиця ЧДТУ Олена Пчелінцева в етері «Суспільне Черкаси» розповіла про курси української мови для внутрішньо переміщених осіб (відео)

Мовознавиця ЧДТУ Олена Пчелінцева  в етері «Суспільне Черкаси» розповіла про курси української мови для внутрішньо переміщених осіб (відео)

Під час прямого етеру «Сьогодні. Головне»  із завідувачкою кафедри української мови та загального мовознавства ЧДТУ Оленою Пчелінцевою йшлося про волонтерський проєкт, ініційований кафедрою української мови та загального мовознавства Черкаського державного технологічного університету, про мету створення курсів української мови для охочих вдосконалити українську, особливості та тривалість занять, виклики перед початківцями та методи їх подолання. Окрім цього,  мовознавиця надала практичні поради тим, хто прагне швидше опанувати державну мову.

Безкоштовні курси української мови проходять двічі на тиждень щочетверга та щоп'ятниці о 14:00 в Черкаському державному технологічному університеті.

Програма «Сьогодні. Головне» на каналі «Суспільне Черкаси»