,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 17 травня ЧДТУ запрошує на День відкритих дверей в онлайн-форматі
Понеділок, 09 травня 2022 17:01

17 травня ЧДТУ запрошує на День відкритих дверей в онлайн-форматі

17 травня ЧДТУ запрошує на День відкритих дверей в онлайн-форматі

17 травня 2022 року Черкаський державний технологічний університет запрошує на віртуальний День відкритих дверей абітурієнтів, їхніх батьків та всіх, кому цікаво, чим живе сьогодні єдиний технологічний заклад вищої освіти регіону. 

На учасників онлайн-заходу чекає знайомство та спілкування з ректором ЧДТУ Олегом Григором про актуальні спеціальності у воєнний та відбудовний час. Усі, хто долучиться до трансляції, зможе отримати вичерпну інформацію щодо специфіки вступної кампанії 2022 року та особливостей складання цьогорічного НМТ. Декани факультетів дадуть відповіді на всі запитання, які будуть надходити від абітурієнтів про напрями та спеціальності, підготовка за якими здійснюється в ЧДТУ. 

Окрім того, гості Дня відкритих дверей дізнаються про переваги студентського життя в нашому університеті, а  також про діяльність ЧДТУ як культурно-просвітницького осередку Черкащини. 

Онлайн-трансляція заходу відбудеться на офіційних сторінках Черкаського державного технологічного університету в Facebook, YouTube та Instagram.