,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ пройшла науково-практична конференція
Вівторок, 26 квітня 2022 11:53

На кафедрі технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ пройшла науково-практична конференція

На кафедрі технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ пройшла науково-практична конференція

20 квітня 2022 року, в межах Днів студентської науки ЧДТУ, на кафедрі «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» Черкаського державного технологічного університету відбулася науково-практична конференція, у якій взяли участь студенти груп 1,2, 3, 4 і 5 курсів.  Для проведення конференції використано платформу ЧДТУ «Теаms», яка дозволила дистанційно комунікувати доповідачам з аудиторією, чисельність якої склала 27 чоловік. Студентами визначені теми та представлені доповіді, які розкривають інноваційні методи і технології машинобудівної галузі та галузей суміжних з нею. 

За результатами оцінювання представлених робіт, серед доповідачів місця розподілились наступним чином:

І місце: 

студент групи ПМ-91 Лукасевич В. С., керівник к.т.н., ст. викладач Коваленко Ю.І. з доповіддю «Використання CAD-систем в проектуванні виробів машинобудівної галузі».

ІІ місце:

студент  групи мНТ-72 Усенко Є. А., керівник д.т.н., професор Канашевич Г.В з доповіддю «3Dдрук та його використання в сучасній машинобудівній галузі»

        та  студентка групи  мНТ-72  Бухальцева А.І., керівник. ст. викладач Мацепа С.М. з доповіддю «Лазерне очищення поверхні матеріалів та його використання в машинобудуванні».

ІІІ місце:

студент групи ПМ-01 Полянський Я. О., керівник. ст. викладач Васильченко В.Ю. з доповіддю «Перспективні методи зварювання в машинобудуванні»

       та студент групи ПМ-01 Остапов В. О., керівник ст. викладач Васильченко В.Ю. з доповіддю «Особливості механічної обробки маложорстких деталей типу «тіло обертання».