,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 24 березня – місяць незламності України
Четвер, 24 березня 2022 09:34

24 березня – місяць незламності України

24 березня – місяць незламності України

У ніч на 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Минув місяць, як український народ героїчно захищає свою землю від російських окупантів. 

24 березня – рівно місяць Україна не тільки стримує російську армію, але й на дипломатичному рівні перемагає свого ворога. Увесь світ захоплюється стійкістю України, мужністю її воїнів, національним єднанням у боротьбі за свої цінності.

Військові, добровольці, ветерани, волонтери, рятувальники, лікарі, журналісти, освітяни, комунальники, мирні українці, які зупиняють ворожу силу голіруч – усі ми показали світу стійкість, мужність, національне єднання у боротьбі за свою Волю та Гідність.

Довіра та вдячність нашого народу до Збройних Сил України, територіальної оборони й волонтерів – безпрецедентні. Саме завдяки такій синергії та зусиллям незламних, які люблять свою Батьківщину понад усе, провалилися плани загарбників швидко захопити нашу землю.

Ворог продовжує лютувати. Тероризує мирне населення. За цей час 566 закладів освіти постраждали від бомбардувань та обстрілів, 73 з них зруйновано повністю. Російський агресор руйнує будинки, дитячі  садки, школи, університети, лікарні, заклади культури та історичні пам'ятки, розстрілюють гуманітарні коридори. Злочини, які вчиняє російська федерація, співмірні зі злочинами Гітлера.  Крім того, кремль почав прямо погрожувати іншим європейським державам. Жодна країна не є недоторканою для росії та її ракет.

Сьогодні кожен із нас робить все можливе, аби перемога була ближче: хтось голіруч зупиняє танки, хтось виходить на протести в окупованих містах, хтось готує найсмачнішу їжу для наших військових, хтось звертається в молитві до Бога, а хтось продовжує вчити і навчатися та міцно тримати освітній фронт. Військові, добровольці, ветерани, волонтери, рятувальники, лікарі, освітяни, журналісти, комунальники, мирні українці, які зупиняють ворожу силу – усі ми показали світу стійкість, мужність, національне єднання у боротьбі за свою Волю та Гідність. Саме завдяки такій взаємодії та зусиллям гордого народу, який любить свою Батьківщину понад усе, провалилися плани загарбників захопити нашу землю.

Ці 29 днів назавжди змінили наше життя. Та ми довели, що українці – сильна, непохитна та волелюбна нація, яка за свою перемогу і незалежність буде битися до кінця!

Тримаємо оборону, віримо у своїх Захисників, ми – разом! 

Разом - ми сила!

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

 #Разом_до_Перемоги

#МиСильні