,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ здійснює академічну мобільність студентів в умовах воєнного стану
Середа, 23 березня 2022 11:40

ЧДТУ здійснює академічну мобільність студентів в умовах воєнного стану

ЧДТУ здійснює академічну мобільність студентів в умовах воєнного стану

Черкаський державний технологічний університет запрошує на навчання за програмами академічної мобільності на БЕЗКОШТОВНІЙ основі здобувачів вищої освіти, які в умовах воєнного стану спричиненого вторгненням російської федерації до України, тимчасово не мають змоги відвідувати заняття у своєму університеті, оскільки перебувають в евакуації. Після закінчення навчання Ви отримаєте сертифікат!

З переліком освітніх програм ЧДТУ можна ознайомитися за посиланням: https://chdtu.edu.ua/info/vidomosti-pro-osvitni-programi-yaki-realizuyutsya-v-chdtu

З навчальними дисциплінами вільного вибору можна ознайомитися за посиланням: https://chdtu.edu.ua/student/navchalni-distsiplini-vilnogo-viboru

Для подачі заявки необхідно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/yWg7opj2LSgsjMn3A або написати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (в темі листа вказати: навчання за програмами академічної мобільності).

Після подання заявки ми зв’яжемося з Вами!

У цей непростий для усієї нашої країни час ЧДТУ відчуває свою відповідальність та робить свій внесок у загальну Перемогу!

Все буде Україна!

Рашизму – ні!

Україна переможе російського агресора!

Разом до Перемоги!

#разом_до_перемоги