,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ бере активну участь в інформаційній боротьбі проти російського агресора
Середа, 16 березня 2022 10:33

ЧДТУ бере активну участь в інформаційній боротьбі проти російського агресора

ЧДТУ бере активну участь в інформаційній боротьбі проти російського агресора

Викладачі, співробітники та студенти Черкаського державного технологічного університету активно діють в інформаційному просторі з метою об’єктивного висвітлення та поширення правдивої інформації про війну росії проти України, яка розпочалась 24 лютого 2022 року.

Європейські партнери отримують від імені університету інформаційні листи з поширенням звернень органів державної влади України, органів місцевого самоврядування, рішення Вченої ради ЧДТУ  стосовно війни росії проти України.  

З початку агресії Черкаський державний технологічний університет щоденно надсилає звернення до освітянської та наукової спільноти росії та Білорусі із закликом до миру та вимогою до засудження збройної агресії російської федерації проти України.

Для боротьби з ворогом на сучасному кіберфронті викладачі, співробітники та студенти ЧДТУ, особливо фахівці сфери інформаційних та комунікаційних технологій, відгукнулись на заклик Міністерства освіти і науки України,  Міністерства цифрової трансформації України  та влились до лав новоствореної й такої необхідної для сучасної боротьби з російським агресором ІТ-армії України.

#разом_до_перемоги