,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Проєкт ЧДТУ «Вчись, працюй, живи на Черкащині» згуртував онлайн ліцеїстів Шполянщини
Четвер, 17 лютого 2022 15:32

Проєкт ЧДТУ «Вчись, працюй, живи на Черкащині» згуртував онлайн ліцеїстів Шполянщини

Проєкт ЧДТУ «Вчись, працюй, живи на Черкащині» згуртував онлайн ліцеїстів Шполянщини

17 лютого 2022 року Черкаський державний технологічний університет, у межах інформаційного просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині», згуртував онлайн учителів та учнів Шполянського ліцею №1, Шполянського ліцею №3, Сигнаївського ліцею, Водянського ліцею, Іскренського ліцею, Мар'янівського ліцею імені Михайла Слабошпицького та Матусівського ліцею №2.

Перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров привітав учасників онлайн-зустрічі та розповів ліцеїстам про провідний технологічний заклад вищої освіти регіону, особливості навчання, широкий вибір актуальних спеціальностей, можливості проходження практики та стажування в успішних вітчизняних і міжнародних установах. Своєю чергою, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній ознайомив з умовами вступу до ЧДТУ та новації вступної кампанії 2022 року, зауваживши важливість галузевого і регіонального коефіцієнтів. Декани та представники факультетів детальніше зупинилися на освітніх програмах, перевагах освіти Черкаського державного технологічного університету, співпрацю зі стейкхолдерами та роботодавцями. 

Окрім цього, під час віртуальної події науковці ЧДТУ говорили про активне студентське самоврядування, розвинену інфраструктуру університету, можливості для саморозвитку та фахового вдосконалення, ефективне партнерство з відомими державними та приватними організаціями та підприємствами.