,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбудеться VI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті, науці і техніці» (ІТОНТ-2022)
Четвер, 17 лютого 2022 09:17

У ЧДТУ відбудеться VI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті, науці і техніці» (ІТОНТ-2022)

У ЧДТУ відбудеться VI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті, науці і техніці» (ІТОНТ-2022)
Завантажити прикріплення:

19-21 травня 2022 року на базі Черкаського державного технологічного університету буде проходити VI Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті, науці і техніці»  (ІТОНТ-2022).

Метою конференції є стимулювання наукових і прикладних досліджень у галузі інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), визначення перспективних напрямів застосування ІКТ в науці, вищій освіті, медицині й техніці, обмін науковими і практичними здобутками в цій галузі, встановлення більш тісних зв’язків між науковцями закладів вищої освіти і наукових установ різних країн, заохочення молоді до наукового пошуку.

Організаційний комітет конференції запрошує науковців, викладачів, аспірантів, студентів взяти участь у роботі конференції,  виступити з доповідями і повідомленнями, продемонструвати власні програмні розробки, електронні та інформаційні ресурси.

За участь у конференції учасники одержать сертифікат в електронному та друкованому вигляді.

Рекомендовані програмним комітетом тези доповідей будуть видані до початку конференції у збірнику матеріалів у друкованому та електронному вигляді.

Автори доповідей, які будуть включені до програми конференції, за рекомендацією програмного комітету зможуть подати повні та оригінальні роботи англійською мовою, що розширюють зміст тез.

Рекомендовані до друку наукові статті будуть опубліковані у збірнику як окремому випуску в Springer Lecture notes in computational science and engineering (https://www.springer.com/series/3527) і будуть доступні в цифровій формі після конференції.

Серія “Lecture Notes in Computational Science and Engineering” має ISSN та індексується в Scopus (квартиль Q2).

Для включення до програми конференції доповіді, що рекомендована програмним комітетом, та одержання запрошення учаснику необхідно зареєструватися і подати до оргкомітету через ресурс https://easychair.org/: заявку на участь і текст тез (згідно з вимогами) за посиланням: https://easychair.org/my/conference?conf=itest2022сплатити організаційний внесок.

Більш детальну інформацію про конференцію можна знайти на її ресурсах: сайті та інформаційній сторінці.

Адреса Оргкомітету:

18006, Україна, м. Черкаси, бул. Шевченка, 460, ЧДТУ, кафедра комп’ютерних наук та системного аналізу, кім. 511.

Телефон для довідок: (+38)068-6050-366  

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сайт конференції: https://itest.chdtu.edu.ua/

Інформаційна сторінка: https://knsa.chdtu.edu.ua/itont-2022