,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ уклав договір про співпрацю з Університетом Малтепе у Стамбулі
Вівторок, 25 січня 2022 12:12

ЧДТУ уклав договір про співпрацю з Університетом Малтепе у Стамбулі

ЧДТУ уклав договір про співпрацю з Університетом Малтепе у Стамбулі

У межах міжнародного стажування делегація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором завітала до університету Малтепе (Maltepe Üniversitesi) у Стамбулі, де ознайомилася з освітнім процесом та зустрілася з професорсько-викладацьким складом університету.

Принагідно під час візиту української делегації укладено Договір про співпрацю Черкаського державного технологічного університету та Університету Малтепе. Визнаючи важливість ролі університетів у просуванні міжнародного співробітництва, рівності та внесення вкладу в розвиток суспільства, партнери втілюватимуть спільні проєкти, здійснюватимуть академічні обміни студентами та співробітниками, надаватимуть взаємодопомогу у впровадженні нових програм, спільно організовуватимуть конференції, семінари тощо. 

Зустріч відбулася за сприяння Президента Асоціації кавказьких університетів Рамазана Коркмаза, оскільки Черкаський державний технологічний університет з березня 2021 року є членом Асоціації кавказьких університетів.