,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Дівчат та жінок з інвалідністю запрошують до участі в школі «ЛІДЕРКА»
Вівторок, 25 січня 2022 10:23

Дівчат та жінок з інвалідністю запрошують до участі в школі «ЛІДЕРКА»

Дівчат та жінок з інвалідністю запрошують до участі в школі «ЛІДЕРКА»

Громадська організація «Fight For Right» вже втретє організовує школу політичної участі для активних і вмотивованих дівчат і жінок з інвалідністю, які хочуть змінювати країну. До участі запрошують претенденток віком 17-30 років (вік не є вирішальним фактором при відборі), з мінімальним досвідом активізму та бажанням боротися за свої права й змінювати країну на краще. 

40 учасниць отримають доступ до безкоштовного онлайн-курсу, на якому здобудуть базові знання у сфері захисту прав і політичної участі. Згодом 15 випускниць онлайн-курсу будуть запрошені до Києва і отримають змогу навчатися у найуспішніших тренерок і лекторок країни. 

5 учасниць, які матимуть найвищі бали на фінальному екзамені, отримають стипендію на стажування в центральних органах влади й на місяць переїдуть до Києва.

Дівчата та жінки з інвалідністю зазнають множинної дискримінації. Це впливає на їх перспективи в навчанні, кар’єрний та особистий розвиток. Саме тому проєкт «ЛІДЕРКА» мотивує дівчат і жінок з інвалідністю активно долучатися до політичних процесів та державотворення в Україні, – зазначають організатори школи. 

Зареєструватись для участі можна, заповнивши до 31 січня 2022 року анкету: https://forms.gle/11R1TPNJr5sY5CA47  

Активності школи «ЛІДЕРКА» пройдуть у травні 2022 року.