,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти спеціальності «Маркетинг» ЧДТУ дослідили популярність «нездорової» їжі серед молоді
Середа, 12 січня 2022 09:50

Студенти спеціальності «Маркетинг» ЧДТУ дослідили популярність «нездорової» їжі серед молоді

Студенти спеціальності «Маркетинг» ЧДТУ дослідили популярність «нездорової» їжі серед молоді

Студенти спеціальності «Маркетинг» факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету провели дослідження «Чому молодь надає перевагу «нездоровій» їжі?». 

Проблема харчування молоді існує не тільки в нашій країні, але й в усьому світі. Постійне вживання нездорової їжі, яку так полюбляє сучасна молодь, стає причиною  захворювань, що донині вважали проблемою старшого покоління. «Смачний вбивця» у вигляді снеків, фаст-фудів, солодких газованих напоїв тощо розраховує на довгострокову прихильність і дружбу, намагаючись створити ілюзію зручності й поживності. Але час змінювати пріоритети та подбати про своє майбутнє. І тому сучасники закликають берегти здоров’я змолоду. Надихаючись цією ідеєю, студенти спеціальності «Маркетинг» ЧДТУ провели дослідження з метою виявити ставлення молоді до здорового харчування. Результати опитування продемонстрували, що молодь не байдужа, вона знає про проблему і бажає вживати здорову їжу. Але, як завжди, чогось бракує...

Це був перший етап досліджень маркетологів, далі – пошук тригерів, що збільшать команду не тільки охочих, а й практикуючих молодих людей, яким не байдуже здоров’я нації. А ще маркетологи-дослідники ЧДТУ прагнуть спонукати виробника «смачних перекусів»  робити їх корисними і доступними для молоді.