,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини З особливостями навчання в ЧДТУ ознайомилися ліцеїсти Телепина
П'ятниця, 17 грудня 2021 14:02

З особливостями навчання в ЧДТУ ознайомилися ліцеїсти Телепина

З особливостями навчання в ЧДТУ ознайомилися ліцеїсти Телепина

17 грудня 2021 року учні Телепинського ліцею Кам'янської міської ради у межах просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині» завітали до Черкаського державного технологічного університету, аби особисто відчути атмосферу єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону та уявити себе студентами.

Ліцеїсти та викладачі поспілкувалися з ректором університету Олегом Григором, деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами та студентами. Відвідувачі побували на факультеті інформаційних технологій та систем, факультеті комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну та на факультеті гуманітарних технологій: оглянули навчальні кімнати, лабораторії, тематичні авдиторії. Справила враження на молодь інжинірингова лабораторія Noosphere Engineering School, що створює ефективну startup платформу для молодих спеціалістів України та інтегрує наукові підходи у бізнес-середовище. 

Цього дня гості долучилися до традиційного відкриття Головної ялинки університету та стали учасниками свята, адже саме під час події ректор ЧДТУ Олег Григор вручив учениці 10-го класу Телепинського ліцею Даші Плаксій Диплом за перше місце Обласного конкурсу учнівських робіт «Права людини в Україні», який втретє організувала кафедра історії та права ЧДТУ. Подяки Черкаського державного технологічного університету за плідну співпрацю та високий професіоналізм і за підготовку призера в обласному конкурсі з рук ректора отримали наукові керівники переможців: директор ліцею Олександр Шамрай та вчитель Олександр Погорілий.

Принагідно, у присутності всіх, хто завітав на святкове відкриття ялинки, ректор ЧДТУ Олег Григор та директор КЗ «Телепинський ліцей Кам'янської міської ради Черкаської області» Олександр Шамрай підписали Договір про співпрацю двох закладів освіти для максимальної реалізації та розвитку творчого та науково-дослідницького потенціалу молоді, розвитку економічного та культурологічного потенціалу учнівської молоді Телепинського ліцею.