,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ поглиблює співпрацю з ІТ-сектором
Четвер, 16 грудня 2021 12:52

ЧДТУ поглиблює співпрацю з ІТ-сектором

ЧДТУ поглиблює співпрацю з ІТ-сектором

Бурхливий розвиток ІТ технологій та бізнесу в сфері розробки і тестування програмного забезпечення сприяє налагодженню більш тісних зв’язків між компаніями та закладами освіти. Не є винятком і Черкаський державний технологічний університет, у якому на факультеті інформаційних технологій і систем готують кваліфікованих фахівців з усіх спеціальностей ІТ галузі.

Саме сьогодні, 16 грудня 2021 року, до ЧДТУ завітали представники черкаського офісу компанії QA Madness для підписання договору про співпрацю. Предметом домовленостей стало спрямування спільних зусиль на підвищення якості підготовки студентів, залучення бізнесу до модернізації освітніх програм ІТ напряму, проведення профорієнтаційних заходів, залучення студентів до проходження практики.

QA Madness – литовська IT-компанія з офісами у п’яти містах України. QA Madness займається мануальним та автоматизованим тестуванням цифрових продуктів та сервісів (сайтів, мобільних і веб-додатків, тощо), а також бізнес-аналізом, аудитом і консалтингом у сфері QA по всьому світу.

Для майбутніх співробітників QA Madness пропонує динамічний розвиток кар’єри, можливість працювати із проєктами з різних галузей і країн та постійну практику англійською.

Співпраця з потужною ІТ компанією дозволить студентам Черкаського державного технологічного університету набути практичного досвіду з можливим подальшим працевлаштуванням, отримати знання з навчальних курсів, які будуть організовані QA Madness, що зі свого боку матиме змогу поповнити свою міцну команду підготовленими до роботи фахівцями. Крім того, досягнуто домовленостей про участь QA Madness в якості стейкхолдерів для удосконалення освітніх програм факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ.

 

Галерея зображень