,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентів та науковців ЧДТУ запрошують долучитись до участі в серії онлайн-хакатонів #Green4Europe
П'ятниця, 26 листопада 2021 12:33

Студентів та науковців ЧДТУ запрошують долучитись до участі в серії онлайн-хакатонів #Green4Europe

Студентів та науковців ЧДТУ запрошують долучитись до участі в серії онлайн-хакатонів #Green4Europe

Зростання цін на викопне паливо, природні катастрофи, що заважають ці ресурси поставляти, вимоги клієнтів щодо скорочення викидів вуглецю: компанії всього світу стикаються з проблемами, які неможливо подолати традиційними підходами. Результат: підприємницькі центри по всьому світу виступають за зміни. 

Серія хакатонів #Green4Europe для Східної Європи покликана об’єднати на всіх можливих рівнях майбутніх лідерів і амбітних змінотворців. На основі поєднання відповідних навичок, ідей та дисциплін в межах заходів планують досягти успішної інноваційно-технічної колаборації між проєктними групами в Україні, Грузії й Німеччині. 

Долучитись дистанційно до участі в хакатонах запрошують і представників Черкаського державного технологічного університету  новаторів у сфері сталого розвитку та провідників змін    і запропонувати власний проєкт, спрямований на досягнення цілей сталого розвитку вже сьогодні. 

Заходи будуть цікаві тим, хто: 

  • вже має ідею, сформовану команду чи ініціативу для вирішення проблем; 

  • захоплюється екологією та чистими технологіями; 

  • фахівцям цифрової сфери, які шукають орієнтовані на рішення креативні підходи та спосіб використати свої навички на благо. 

В Україні хакатон відбудеться 1 грудня 2021 року (10:00-18:00). Команди-фіналісти цього хакатону будуть запрошені на фінальний захід, який пройде у Німеччині 8 грудня 2021 року

Найактивніші учасники онлайн-хакатонів зможуть отримати приз  500€, мотиваційну літературу, доступ до коворкінгу та інтенсивної менторської програми для свого проєкту.  Окрім того до  2500€ додатково для свого проєкту за умови перемоги у всій серії хакатонів на фіналі у Німеччині 8 грудня. 

Реєстрація учасників за покликанням:  https://itukraine.org.ua/hackathon-series-green4europe.html?fbclid=IwAR3DlasKtkKikGcbiKod4OFsuuCpiMRBY20hmv46Se2FXw25D6GZJ_XFbhE 

 Хакатони #Green4Europe організовують ГО «Енергійна країна», берлінський технічний центр N3XTCODER  та Асоціація сталого розвитку Грузії за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини й за сприяння міжнародних партнерів. Партнери: Medialine, Міністерство освіти та науки України, TECHIIA, UNIT.City, DataNatives, Самміт-Книга, IBCentre, Studway, INSCIENCE, Екологічний та освітній центр & Impact Hub Georgia, IT Ukraine Association, EBA, Ukrainian Startup Fund, YEP, AIN.Business