,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ під час круглого столу підіб’ють підсумки роботи міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»
П'ятниця, 26 листопада 2021 11:09

У ЧДТУ під час круглого столу підіб’ють підсумки роботи міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

У ЧДТУ під час круглого столу підіб’ють підсумки роботи міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

29 листопада 2021 року в стінах Черкаського державного технологічного університету відбудеться круглий стіл  –  презентація результатів роботи в проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» в регіоні за 2021 рік. Його на Черкащині реалізовують Громадська організація  «Центр соціальних комунікацій» і ЧДТУ. 

В межах заходу досягненнями регіональної команди поділяться усі учасники проєкту. Зокрема, свої здобутки презентують громадськості амбасадори миру, які протягом кількох місяців реалізовували свої соціальні мініпроєкти. 

Долучитись до обговорення запрошують студентів та викладачів Черкаського державного технологічного університету, громадських активістів, представників місцевої влади та ЗМІ, 

Початок о 13:00. 

Місце проведення: конференцзал ЧДТУ. 

Захід пройде з дотриманням усіх карантинних вимог 

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.