,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Професорки ЧДТУ взяли участь у професійному тренінгу з готельно-ресторанного бізнесу
Четвер, 25 листопада 2021 09:33

Професорки ЧДТУ взяли участь у професійному тренінгу з готельно-ресторанного бізнесу

Професорки ЧДТУ взяли участь у професійному тренінгу з готельно-ресторанного бізнесу

23 листопада 2021 року декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету, професорка Лариса Чепурда та завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ, професорка Ганна Чепурда взяли участь у професійному тренінгу компанії Reikartz Hotel Group «Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини». На базі готельної мережі постійно проводяться тренінги для керівних кадрів індустрії, тренінги відомих шеф-кухарів та різноманітні проєкти у галузі.

Програма тренінгу базувалась на проблемних питаннях галузі, зокрема українського законодавства, НАССР, комплексних послуг на ринку конференц-сервісу в Україні, аналізу результатів обліку, «особистого бренду» та практичних кейсах з виходу із нестандартних ситуацій.

Також компанією Reikartz Hotel Group було представлено проєкт «Винний Гід України», який націлено на розвиток винної індустрії України з метою популяризації кращих виноробних господарств, ознайомлення з українськими сортами винограду, детального висвітлення процесу виноробства та класифікації вин. 

Нагадаємо, що з 2015 до 2017 року компанія Reikartz Hotel Group з кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ реалізовувала спільний проєкт – проведення міського фестивалю «KAVAFEST» у м.Черкаси.