,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ провів онлайн-зустріч з ватутінськими ліцеїстами
Середа, 24 листопада 2021 17:04

ЧДТУ провів онлайн-зустріч з ватутінськими ліцеїстами

ЧДТУ провів онлайн-зустріч з ватутінськими ліцеїстами

24 листопада 2021 року науковці Черкаського державного технологічного університету у межах регіонального просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» зустрілися онлайн з майбутніми випускниками Ватутінського ліцею № 2 імені Миколи Ватутіна.

Під час онлайн-спілкування науковці єдиного технологічного закладу вищої освіти в регіоні розповіли молоді про особливості навчання в університеті, актуальні спеціальності, широкий спектр можливостей для проходження практики та стажування з перспективами працевлаштування в успішних державних та приватних установах, з якими співпрацює ЧДТУ. Говорили про активне студентське самоврядування, цікаве дозвілля, студентські досягнення на регіональному, національному та міжнародному рівнях. Принагідно, представники ЧДТУ зауважили умови вступу та важливість правильно визначених пріоритетів і вплив галузевого та регіонального коефіцієнтів на загальний бал під час вступу.

Черкаський державний технологічний університет докладає зусиль, аби молодь навчалася, працювала та жила на Черкащині, в Україні, розвиваючи незалежну державу.