,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ відзначено за участь у Всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям»
Середа, 24 листопада 2021 14:10

ЧДТУ відзначено за участь у Всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям»

ЧДТУ відзначено за участь у Всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям»

У період з 1 по 30 вересня 2021 року Черкаський державний технологічний університет долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки дітям», яку організували Національний Банк України та благодійний фонд «Таблеточки» за підтримки Міністерства освіти і науки України. На всій території України можна було здати монети номіналом 25 копійок, які рік тому перестали бути платіжним засобом, на допомогу онкохворим дітям. 

За повідомленням Національного банку України, учасники акції зібрали монети на загальну суму близько 2,7 мільйона гривень. Частина коштів буде спрямована до НДСЛ «Охматдит» на забезпечення відділення нейрохірургії витратними матеріалами. Решта коштів має піти на придбання ультразвукового скальпеля для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру у Львові.

Ми щиро вдячні Національному банку України за можливість  об’єднати спільні зусилля заради майбутнього маленьких українців, зазначила завідувачка кафедри фінансів ЧДТУ, професорка Ірина Гончаренко. Дякуємо всім студентам та співробітникам Черкаського державного технологічного університету, що долучилися до цієї акції та бажаємо швидкого одужання діткам!