,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ презентував регіональний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині» учням старших класів Чорнобаївської школи №2
Вівторок, 16 листопада 2021 09:52

ЧДТУ презентував регіональний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині» учням старших класів Чорнобаївської школи №2

ЧДТУ презентував регіональний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині» учням старших класів  Чорнобаївської школи №2

15 листопада 2021 року, завдяки технологічним досягненням, інформація про регіональний інформаційно-просвітницько-патріотичний проєкт ЧДТУ «Вчись, працюй, живи на Черкащині» досягла Чорнобаю. Цього разу науковці Черкаського державного технологічного університету зустрілися онлайн з учнями 10-11 класів Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. 

Молодь розпочала знайомство з єдиним технологічним закладом вищої освіти Черкащини з відеовізитівки ЧДТУ,  у якій відображено європейське спрямування університету навчання і дозвілля, наукове і культурно-патріотичне життя студентства, зафільмовані досягнення викладачів і студентів, матеріально-технічна база університету, гуртожитки, їдальня, спортивний комплекс та місця для відпочинку.

Після вітального слова перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров розповів старшокласникам про особливості навчання в технологічному університеті, актуальні освітні програми, практику та стажування в Україні й закордоном, партнерські зв'язки з приватними і державними установами та перспективи кар'єрного росту. 

Упродовж зустрічі декани факультетів приділили увагу освітнім програмам, за якими проводиться фахова підготовка в єдиному технологічному виші Черкаської області, співпраці зі стейкхолдерами та успішному працевлаштуванню випускників. 

Зі свого боку, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко наголосив на умовах вступної кампанії, традиційно, зауваживши важливість регіонального та галузевого коефіцієнтів і правильно вказаних пріоритетів. Молодь мала нагоду поставити запитання представникам провідного технологічного закладу вищої освіти Черкащини, поцікавитися умовами проживання, студентським життям, культурними та спортивними заходами, організацією дозвілля. 

Завдяки сучасним  технологіям, всього за один урок з нашими учнями змогли у невимушеній атмосфері  поспілкуватися декани майже усіх факультетів університету, запропонувавши масу можливостей для вступу, навчальної практики,  оплачуваного стажування за кордоном та вдалого працевлаштування на рідній Черкащині, зазначають освітяни Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. 

Принагідно, колектив Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 висловив вдячність Черкаському державному технологічному університету, зокрема завідувачці підготовчого відділення ЧДТУ Оксані Яшан, за організацію онлайн-події, змістовно та корисно проведений час, за увагу та бажання допомогти молоді зробити правильний вибір фаху в житті.