,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку
Вівторок, 16 листопада 2021 09:35

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Традиційно 16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Саме цього дня в 1924 році в Харкові в етері прозвучала перша радіопередача. Через сім десятиліть, у 1994 році, Укртелерадіокомпанія запропонувала керівництву держави встановити 16 листопада як професійне свято для телевізійників та радійників. 11 листопада 1994 року, у переддень 70-річчя початку радіомовлення в Україні, виданий указ президента України «Про День працівників радіо, телебачення та зв'язку». 

Черкаський державний технологічний університет щиро вітає своїх партнерів: Національну раду з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області, «Національну суспільну телерадіокомпанію України» «Регіональна дирекція UA: ЧЕРКАСИ», ТРК «Ільдана», ТРК «ВІККА», регіональні представництва телеканалів «ICTV», «Інтер», «5 канал», «НТН», «Телеканал Україна» та інших із професійним святом! Щиро зичимо позитивних тем для репортажів, цікавих героїв, невичерпного натхнення, щоденного заряду енергії від обраної професії! 

Радіо, телебачення та інтернет-комунікації відіграють одну з найважливіших ролей у житті сучасного суспільства. Зокрема, величезний шлях у своєму розвитку пройшов радіозв’язок, радіотехнології продовжують невпинно розвиватися. Викладачі та студенти кафедри робототехнічних і телекомунікаційних систем та кібербезпеки факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ щодня працюють над розвитком професійних вмінь і навичок та над вдосконаленням технологій радіозв’язку.

То ж принагідно вітаємо родину кафедри робототехнічних і телекомунікаційних систем та кібербезпеки Черкаського державного технологічного університету зі святом і зичимо нових фахових та особистих досягнень!