,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ зустрілися онлайн зі старшокласниками Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1
Понеділок, 15 листопада 2021 13:35

Науковці ЧДТУ зустрілися онлайн зі старшокласниками Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1

Науковці ЧДТУ зустрілися онлайн зі старшокласниками Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1

12 листопада 2021 року в межах регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині» науковці Черкаського державного технологічного університету влаштували онлайн-зустріч з учнями старших класів  Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1.

 Під час зустрічі ректор ЧДТУ Олег Григор розповів старшокласникам про унікальний інформаційно-просвітницько-патріотичний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині», ефективну співпрацю із закладами освіти регіону та роботодавцями. Зі свого боку, проректори та декани факультетів приділили увагу особливостям освітніх програм, за якими проводиться фахова підготовка в єдиному технологічному виші Черкаської області, перспективи стажування та успішного працевлаштування студентів і випускників.  Окрім цього, науковці поінформували молодь про активне студентське самоврядування ЧДТУ, насичене культурними, патріотичними, соціальними та спортивними  подіями студентське життя. Відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко детально зупинився на умовах вступу до Черкаського державного технологічного університету, зокрема зауважив важливість галузевого й регіонального коефіцієнтів та правильно визначених пріоритетів. 

Також катеринопільські старшокласники переглянули відеовізитівку провідного технологічного університету Черкаського регіону, у якій відображено навчання і дозвілля, наукове і культурно-патріотичне життя студентства, зафільмовані досягнення викладачів і студентів, матеріально-технічна база університету, гуртожитки, їдальня, спортивний комплекс та місця для відпочинку.

Головна мета таких зустрічей - заохотити молодь вступати на навчання до регіональних закладів вищої освіти, здобувати якісні знання, перспективну професію та розвивати свій край, свою країну.