,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутні правники ЧДТУ провели практичне заняття у Черкаському районному суді
Понеділок, 15 листопада 2021 11:28

Майбутні правники ЧДТУ провели практичне заняття у Черкаському районному суді

Майбутні правники ЧДТУ провели практичне заняття у Черкаському районному суді

8 листопада 2021 року студенти І-ІV курсів спеціальності 081 «Право» кафедри історії та права Черкаського державного технологічного університету разом з кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри Тетяною Постригань в межах практичного заняття відвідали судове засідання у кримінальній справі в Черкаському районному суді Черкаської області під головуванням судді Олександра Суходольського. 

Студенти в якості вільних слухачів заслухали клопотання учасників кримінального процесу, судове рішення судді з процесуальних питань, поставлених у клопотанні, судові дебати, де захисником виступила викладач Тетяна Постригань, яка одночасно є адвокатом у справі, почули останнє слово підзахисного та виправдувальний вирок суду.

По закінченню розгляду суддя відповів на запитання студентів, розповів про особливості розгляду справ у різних судових процесах.

Студенти побачили зали судових засідань в Черкаському районному суді Черкаської області та в інших судах загальної юрисдикції, ознайомились із розташуванням місцевих судів та Апеляційного суду Черкаської області, що розглядає кримінальні справи.