,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти та викладачі ЧДТУ відвідали презентацію збірки Миколи Слюсаревського
Четвер, 04 листопада 2021 12:02

Студенти та викладачі ЧДТУ відвідали презентацію збірки Миколи Слюсаревського

Студенти та викладачі ЧДТУ відвідали презентацію збірки Миколи Слюсаревського

3 листопада 2021 року в лекційній залі Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбулася презентація збірки Миколи Слюсаревського «Жива мішень». До літературної зустрічі долучились і представники Черкаського державного технологічного університету: студенти та викладачі Факультету гуманітарних технологій. 

Модераторкою презентації стала столична письменниця Любов Базь, яка ознайомила гостей вечора із життєписом та творчим доробком нашого земляка  – відомого науковця, кандидата психологічних наук, члена-кореспондента НАПН України, заслуженого працівника освіти України Миколи Михайловича Слюсаревського, життєвий шлях якого розпочався у селі Гельмязів, що на Золотоніщині. 

Микола Слюсаревський розповів про своє становлення як поета, перші кроки в мистецтві та прочитав вірші різних етапів життя. Поділився, як вживається в його душі науковець і письменник, керівник Інституту соціальної та політичної психології НАПН України й майстер поетичних фантасмагорій. 

«Жива мішень» – збірка, з якою Микола Слюсаревський номінується на присвоєння літературної премії імені Василя Симоненка НСПУ.  Твори, опубліковані у цій збірці, за словами самого письменника, є яскравим прикладом постмодерністської літератури.