,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ розпочав співпрацю з міжнародною компанією Titanium Technologies
Четвер, 07 жовтня 2021 09:34

ЧДТУ розпочав співпрацю з міжнародною компанією Titanium Technologies

ЧДТУ розпочав співпрацю з міжнародною компанією Titanium Technologies

Постійний розвиток та удосконалення освітніх програм ІТ галузі в Черкаському державному технологічному університеті спонукає до пошуку нових форматів співпраці з бізнесом та підвищення рівня практичної підготовки фахівців з інформаційних технологій в різних напрямках розробки програмного забезпечення. 

До ЧДТУ завітали представники черкаського філіалу компанії Titanium Technologies Group. Обговоривши сучасний стан ІТ освіти та вимоги ринку праці в цій сфері, сторони досягли домовленостей про подальшу спільну роботу та підписали договір про співпрацю. 

Компанія Titanium Technologies Ukraine – український підрозділ Titanium Technologies Group, який розташовано в Черкасах. Як частина глобальної команди, черкаський філіал працює над створенням високоякісних проєктів для стартапів з Ізраїлю, Європи та США, а також для стартапів та продуктів в Україні та в Черкасах зокрема. Основний напрямок діяльності – це повномасштабна розробка програмного забезпечення frontend та backend, починаючи з етапів планування, створення архітектури, вибору технічного рішення, визначення продукту і закінчуючи управлінням проєктом, розробкою, проектуванням UI та UX, інтеграцією, QA, впровадженням та підтримкою. Крім того, ще одним важливим напрямком розробки продуктів компанія обрала blockchain технології. 

Завдяки розпочатій співпраці, студенти ЧДТУ матимуть змогу пройти практичну підготовку з можливим подальшим працевлаштуванням, отримати знання в межах навчальних курсів, які організовує компанія Titanium Technologies, а її черкаський офіс матиме змогу поповнити свою міцну команду готовими до роботи фахівцями. 

Крім того, згідно з досягнутими домовленостями, викладачі  ЧДТУ зможуть переймати практичний досвід колег, а Titanium Technologies виступатиме в якості стейкхолдера для удосконалення освітніх програм в галузі інформаційних технологій.

Черкаський державний технологічний університет завжди відкритий до співпраці зі стейкхолдерами та робить свій посильний вклад в розвиток регіону.