,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ та Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради уклали угоду про співпрацю
Середа, 06 жовтня 2021 10:49

ЧДТУ та Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради уклали угоду про співпрацю

ЧДТУ та Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради уклали угоду про співпрацю

Наприкінці вересня на кафедрі дизайну Черкаського державного технологічного університету відбувся черговий методичний семінар за участі делегації Комунального закладу «Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради» та колективу спеціалізації «Промисловий дизайн», під час якого учасники обговорили питання продовження співпраці між закладами.

За результатами обговорення, 5 жовтня 2021 року ректор ЧДТУ Олег Григор та директорка КЗ «Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради» Людмила Некористенко скріпили підписами Угоду про про спільну діяльність для визначення взаємних зобов’язань задля досягнення спільної мети.

Відповідно до укладеної угоди партнери забезпечуватимуть науково-методичну та фахову взаємодію, зокрема: співпрацюватимуть у напрямі реалізації соціальних програм, обміну інформаційними та методичними матеріалами, оптимізації допомоги дітям з вадами зору, інтелектуальними порушеннями, із розладами спектру аутизму, тяжкими порушеннями мовлення.

Окрім цього, спільними зусиллями партнери реалізовуватимуть комплексну допомогу дітям з вадами зору та вадами психофізичного розвитку, що навчаються у КЗ «Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради» та сприятимуть виготовленню навчальних макетів для проведення уроків і занять із просторового орієнтування незрячих учнів та дітей з вадами психофізичного розвитку.

 Кафедра дизайну Черкаського державного технологічного університету вже не один рік успішно співпрацює з Черкаською спеціальною школою Черкаської обласної ради, реалізуючи проєкти для ефективного проведення занять для незрячих учнів.