,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ відвідали Biopharma Plasma Cherkasy задля популяризації донорства
Середа, 22 вересня 2021 14:01

Студенти ЧДТУ відвідали Biopharma Plasma Cherkasy задля популяризації донорства

Студенти ЧДТУ  відвідали Biopharma Plasma Cherkasy задля популяризації донорства

21 вересня 2021 року Студентська рада ЧДТУ та Biopharma Plasma Cherkasy ініціювали екскурсію до Центру крові для другокурсників будівельного факультету та студентського активу факультету економіки та управління і факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну

Заступниця директора Biopharma Plasma Cherkasy з питань якості Тетяна Портянко показала, як зустрічають донорів у Biopharma Plasma Cherkasy, познайомила з високоточним швейцарським діагностичним обладнанням фірми Roche, продемонструвала камери заморожування плазми. 

Відвідувачі були вражені високими стандартами якості, яких дотримується черкаський Центр крові, що робить донорство не тільки безпечним, але й корисним. Троє студентів того ж дня зробили донацію плазми, яка може допомогти врятувати чиєсь життя.

— Студентська молодь Черкаського державного технологічного університету активно долучається до популяризації донорства в Черкасах. Сьогодні ще більше наших студентів ознайомилося з процедурою здачі плазми, з технологічним процесом та сучасним обладнанням, відтак, донорський рух серед студентства буде лише набирати обертів, —  зазначив заступник голови Студентської ради ЧДТУ Ігор Осадченко.