,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Фінансисти ЧДТУ відвідали «Ярмарок вакансій» у Головному управлінні державної податкової служби області
П'ятниця, 17 вересня 2021 10:28

Фінансисти ЧДТУ відвідали «Ярмарок вакансій» у Головному управлінні державної податкової служби області

Фінансисти ЧДТУ відвідали «Ярмарок вакансій» у Головному управлінні державної податкової служби області

16 вересня 2021 року студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та  страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит»  факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету разом із  завідувачкою кафедри фінансів, професоркою Іриною Гончаренко та доценткою кафедри Наталією Дудченко завітали до Головного управління державної податкової служби у Черкаській області на «Ярмарок вакансій». Така зустріч організована в межах реалізації цілі НR стратегії державної податкової служби щодо залучення молоді для роботи на посадах державної податкової служби.

Традиційно студентів зустріли в Центрі обслуговування платників, де керівниця відділу з надання адміністративних та інших послуг ДПІ у м.  Черкаси Лілія Бикова розповіла про адміністративні послуги, які надаються платникам у Черкасах, та щодо можливості компенсації сум витрачених на навчання – податкової знижки. Під час візиту начальник Головного управління Антон Царюк акцентував увагу студентів на тому, що вибір майбутньої професії - це дуже важливий та виважений крок щодо побудови кар’єрного шляху. Саме співпраця із закладами вищої освіти, відповідно до укладених меморандумів, націлена на залучення молодих, енергійних, талановитих людей до професійної та ефективної команди. Окрім цього, начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Інна Познякова ознайомила молодь із пріоритетними напрямками роботи податкової служби, з особливостями процедури проведення конкурсів на вакантні посади державної служби та алгоритмом його проходження. Також акцентувала увагу на Програмі адаптації новопризначених працівників органів Державної податкової служби, яка розроблена з метою підвищення іміджу ДПС, як привабливого роботодавця, особливо для молоді, яка вперше призначається на посади державної служби, представила посібник Зручнобук, який є корисним і зручним навігатором у роботі податкової служби для новопризначеного працівника.

Працівниця сектору інформаційної політики Тетяна Несіна провела для відвідувачів цікаву екскурсію музеєм Податківця, де висвітлені  етапи створення податкової служби області та її досягнення.

Керівники структурних підрозділів: начальник управління податкового аудиту Олександр Байда та начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Володимир Жаврід ознайомили молодь із напрямками роботи щодо проведення контрольно-перевірочної роботи, оподаткування доходів та майна фізичних осіб та права на податкову амністію.

Основна мета такої зустрічі – ефективний обмін інформацією між студентами і головним управлінням щодо можливості якомога більше дізнатися про діяльність податкової служби, адже кожна установа прагне бачити у своїй команді професіоналів.