,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ запрошує на презентацію міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»
Четвер, 16 вересня 2021 14:16

ЧДТУ запрошує на презентацію міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

ЧДТУ запрошує на презентацію міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

21 вересня 2021 року у Черкаському державному технологічному університеті відбудеться круглий стіл-презентація міжнародного проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», який на Черкащині реалізовують ГО «Центр соціальних комунікацій» і ЧДТУ. 

Мета проєкту сформувати можливості порозуміння для лідерів громад в Україні, посилити в суспільстві ідеї діалогу заради примирення як важливої умови сталого розвитку країни, її європейської інтеграції.

В заході візьмуть участь  представники влади та місцевого самоврядування, представники академічної спільноти, студенти та активісти. Під час круглого столу будуть також представлені амбасадори програми в Черкаському регіоні, їхні мініпроєкти та цикл тематичних семінарів-тренінгів. 

Початок о 14:00. 

Місце проведення: конференцзал ЧДТУ.

  

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.