,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшла зустріч із представниками компанії Huawei Ukraine
Четвер, 16 вересня 2021 12:43

У ЧДТУ пройшла зустріч із представниками компанії Huawei Ukraine

У ЧДТУ пройшла зустріч із представниками компанії Huawei Ukraine

15 вересня 2021 року до Черкаського державного технологічного університету завітали представники компанії Huawei Ukraine, аби обговорити із керівництвом закладу вищої освіти перспективи подальшої співпраці та розповісти студентам університету про особливості працевлаштування в компанії. 

Під час зустрічі керівництва ЧДТУ, деканів факультету електронних технологій і робототехніка та факультету інформаційних технологій і систем та координатора освітніх проєктів Huawei Ukraine Олексія Ассаула були отримані домовленості про довготривалу співпрацю, в межах якої студенти ЧДТУ зможуть проходити практику та стажуватись у Huawei Ukraine. Також у найближчих планах відкриття на базі Черкаського державного технологічного університету Huawei ICT Academy, курс якої буде інтегровано в навчальний процес. 

 — Приємно розпочинати таку співпрацю і відкривати нові можливості для студентів та випускників Черкаського державного технологічного університету. Наш заклад готує висококваліфікованих фахівців, які зрештою досягають вагомих професійних результатів. Сподіваюсь, що саме такі результати вони зможуть продемонструвати і в компанії Huawei Ukraine  зазначив  ректор ЧДТУ Олег Григор.

Окрім того, представники компанії зустрілися зі студентами ФЕТР та ФІТІС Черкаського державного технологічного університету. Заступник директора департаменту персоналу Володимир Білавка та рекрутерка Huawei Ukraine Ольга Миронович розповіли молоді про фахові навички, потрібні для роботи у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, про професії, які існують у сфері телекомунікацій, та відкрили секрети, як скласти резюме, пройти співбесіду та успішно почати професійну кар’єру в Huawei Ukraine.  У ході презентації студенти ЧДТУ дізнались про особливості проходження онлайн-курсів на освітньому порталі Huawei та  Всесвітню освітню програму «Насіння для майбутнього». Молодь зацікавилась описаними перспективами й можливостями, то ж наприкінці зустрічі спікери відповідали на численні запитання студентів.