,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У Noosphere Engineering School при ЧДТУ розпочався новий навчальний рік
Середа, 08 вересня 2021 16:17

У Noosphere Engineering School при ЧДТУ розпочався новий навчальний рік

У Noosphere Engineering School при ЧДТУ розпочався новий навчальний рік

Новий 2021/2022 рік навчальний рік у стінах Noosphere Engineering School при Черкаському державному технологічному університеті розпочався цікавими зустрічами та активностями.  

Ментори проєкту продовжують знайомити молодих ентузіастів з перспективами реалізації їхніх креативних ідей у співпраці з  інжиніринговою лабораторією, яка підтримує молоді інноваційні стартапи і прагне, аби в Україні створювались високотехнологічні продукти світового рівня. 

Інжинірингова школа Noosphere мережа науково-технічних лабораторій на базі закладів вищої освіти України, відкритих та обладнаних громадською організацією «Асоціація Noosphere».  

Noosphere Engineering School створює ефективну startup платформу для молодих спеціалістів України та інтегрує наукові підходи у бізнес-середовище. Лабораторії Інжинірингової школи Noosphere – це осередки інженерної творчості, де студенти та молоді вчені України можуть розвивати свої інноваційні ідеї, отримуючи технологічну та маркетингову підтримку, а також супровід досвідчених менторів та експертів Noosphere.