,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти Факультету гуманітарних технологій ЧДТУ взяли участь у ювілейній Програмі Лідерства
П'ятниця, 03 вересня 2021 12:05

Студенти Факультету гуманітарних технологій ЧДТУ взяли участь у ювілейній Програмі Лідерства

Студенти Факультету гуманітарних технологій ЧДТУ взяли участь у ювілейній Програмі Лідерства

      Четвертокурсники факультету гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету Володимир Устименко, Владислав Курочка (спеціальність «Політична філософія») та Олександра Квятковська (спеціальність «Соціальне забезпечення») взяли участь у V Ювілейній Програмі Лідерства, яку організувала громадська організація Українські Студенти за Свободу 20-24 серпня на березі Київського моря.

       За словами організаторів, ювілейна Програма Лідерства стала наймасштабнішим заходом за всю історію існування ГО Українські Студенти за Свободу, адже для участі у події надійшло понад 1000 заявок.

       Загалом, у V Програмі Лідерства взяли участь 250 людей, з-поміж яких було 70 менторів та 180 нових активістів. Вперше організатори запросили до участі студентів з усіх областей України, а також представників Республіки Білорусь та Молдови, які поділилися з нами своїм досвідом змінотворства.

      — Ця Програма була справжнім челенджем для нас, реальним викликом, який ми з гордістю прийняли! Вперше ми протестували формат наметового містечка та лекцій просто неба. Протягом п’яти днів учасники мали змогу поринути у шалену атмосферу нетворкінгу, навчання та життя на природі. Всі отримали персонального ментора — людину, яка протягом року буде допомагати їм досягати своїх цілей та організовувати проєкти, — зазначають організатори.

        Упродовж події учасники знайомилися з крутими спікерами та відвідували лекції за інтересами: освітня частина розпочалася з промови виконавчого віце-президента Atlas Network Тома Палмера, Ігор Козловський говорив про феномен Гідності та Свободи в Україні, Артур Переверзієв знайомив слухачів із основами об’єктивізму, Андрій Ілларіонов розповідав про розмір держави і економічне зростання, Ярослав Романчук аналізував економічні процеси в Україні, Наталія Мельник — свободу в політичній науці. Також на зустріч з активістами завітав генерал ЗСУ та перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України Сергій Кривонос з мотиваційним виступом про те, чому молодь має брати на себе відповідальність за майбутнє. Окрім лекцій, на головній сцені відбулася також панельна дискусія «Бізнес в Україні» з народним депутатом України Мар’яном Заблоцьким, засновником Нової Пошти Володимиром Поперешнюком та менеджером з питань фіскального регулювання Philip Morris Ukraine Михайлом Поляковим.

      — Ми пишаємося тим, що тепер організація Українські Студенти за Свободу має потужні осередки в усіх регіонах України! Попереду ще багато нових досягнень та нескорених вершин, на яких ми твердо стоятимемо нашою великою дружньою сім’єю. Будемо разом розбудовувати організацію, втілювати нові ідеї у життя і спільно творити зміни в Україні! — наголошують організатори Програми Лідерства.