,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Урочисті збори колективу ЧДТУ з нагоди початку нового навчального року пройшли у Черкаському театрі Шевченка
Вівторок, 31 серпня 2021 11:46

Урочисті збори колективу ЧДТУ з нагоди початку нового навчального року пройшли у Черкаському театрі Шевченка

Урочисті збори колективу ЧДТУ з нагоди початку нового навчального року пройшли у Черкаському театрі Шевченка

30 серпня 2021 року, традиційно перед початком нового навчального року, колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався на урочисті збори, аби підсумувати результати минулорічної роботи та окреслити  перспективи нового навчального року. Цьогоріч колектив ЧДТУ згуртувався у храмі Мельпомени  в стінах Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. 

На початку урочистого зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих викладачів та студентів закладу вищої освіти, хто в минулому 2020/2021 навчальному році відійшов у вічність. 

У своїй промові ректор ЧДТУ Олег Григор подякував усім за якісну роботу, за єднання і взаємопідтримку у нелегкі карантинні часи та побажав, аби новий 2021/2022 навчальний рік був вдалим для університету та приніс йому нові освітні, наукові та творчі здобутки. 

Крім цього, Олег Олександрович окреслив основні напрямки роботи ЧДТУ, зокрема: формування студентського контингенту, забезпечення якості освіти, особливо в умовах карантину, створення дієвої системи внутрішнього моніторингу та контролю якості, формування сприятливого освітнього середовища та створення комфортних умов для навчання в університеті.

Ми готові навчати і підтримувати наших студентів на шляху до опанування обраних спеціальностей. Черкаський державний технологічний університет має відповідати вимогам часу та здійснювати свою діяльність за принципами професіоналізму, якості освіти, орієнтації на наукові досягнення,  всебічний розвиток особистості, зовнішньої відкритості, самоорганізації та адаптивності, наголосив у своїй промові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Розмаїту святкову концертну програму, яку підготував колектив Черкаського театру Шевченка для університетської родини із нагоди початку нового навчального року, доповнили привітання від заступника голови Студентської ради ЧДТУ Ігоря Осадченка та виступ молодіжного музичного гурту «Шутки в сторону» від Відділу студентського розвитку та культурних програм Черкаського державного технологічного університету.