,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Освітяни ЧДТУ долучилися до соціального проєкту «Життя без обмежень»
Вівторок, 06 липня 2021 13:26

Освітяни ЧДТУ долучилися до соціального проєкту «Життя без обмежень»

Освітяни ЧДТУ долучилися до соціального проєкту «Життя без обмежень»

1 липня 2021 року масштабний соціальний проєкт «Життя без обмежень» на концертній івент-арені «SELENA» об’єднав тих, хто працює, творить, дихає на повні груди та надихає інших:  лікарів, рятувальників, полісменів, вчителів, людей із інвалідністю, воїнів АТО/ООС, волонтерів, родини внутрішньо переміщених осіб. 

Освітянська родина Черкаського державного технологічного університету долучилася до соціального проєкту «Життя без обмежень», який влаштували організатори, аби висловити вдячність всім, хто мужньо долає щоденні виклики, захищає рідну землю, рятує життя, виховує справжніх патріотів. 

Цього дня учасники події мали змогу відчути підтримку, або підтримати тих, хто цього потребує, на тематичних локаціях: «Мистецтво без обмежень», «Спорт без обмежень» та на концерті гурту «Без обмежень».

Ми намагаємося їздити до військових, брати участь у соціальних проєктах. Сьогодні важливими є не лише військові, а й інші люди – лікарі, наприклад, вчителі та багато інших – це люди, які не захищають державу зі зброєю в руках безпосередньо, але вони роблять все можливе для того, щоб в державі все було добре, і в нас з вами було майбутнє, зазначив фронтмен гурту  «Без обмежень» Сергій Танчинець. 

Після спільного тренування юних футболістів з відомим музикантом  тренер проєкту «Так, я можу» Богдан Кулинич зауважив, що спільні тренування з відомими людьми, зокрема з зірками шоубізнесу, яких вони щодня чують по радіо та бачать по телевізору, надихають дітей на нові досягнення і спонукають йди до своєї цілі.  

На мою думку, подібного роду спілкування з боку відомих людей не просто дарують позитивні емоції та чудові згадки для дітей, а і закладають дітям камінчик у фундамент їхнього майбутнього успіху та дають стимул ставати успішними!  А якщо наші діти будуть успішними, то успішною буде і наша Україна! наголосив співзасновник БФ «Чемпіони по життю», тренер проєкту «Так, я можу», фахівець відділу студентського розвитку і культурних програм ЧДТУ Богдан Кулинич.