,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ міжнародна компанія Aptiv влаштувала Ярмарок вакансій
Четвер, 24 червня 2021 16:20

У ЧДТУ міжнародна компанія Aptiv влаштувала Ярмарок вакансій

У ЧДТУ міжнародна компанія Aptiv влаштувала Ярмарок вакансій

У межах нещодавно підписаної угоди про співпрацю Черкаського державного технологічного університету та Черкаського міського центру зайнятості, а також з метою реалізації проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині», українське представництво міжнародної компанії Aptiv   Aptiv Service Ukraine влаштувало Ярмарок вакансій для студентів та випускників єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону.

Сьогодні Aptiv – один із лідерів із виробництва електричних систем, обладнання та комплектувальних для автомобілів відомих брендів, зокрема Volkswagen, BMW, Renault, Fiat, Porsche, Audi.

 В Україні компанія вже має три заводи у Вінниці, Чернівцях та Івано-Франківську, які виготовляють електрокабельну продукцію, а до кінця року інвестори планують запустити виробництво і в Черкасах. 

За словами, директора заводу Aptiv Service Ukraine Флорін Лезеу, відкриття нового заводу з виробництва електрокабельної продукції для автомобілебудування у Черкасах здійснюватиметься двома етапами: на першому планують створити 300 нових робочих місць, а на другому, упродовж року, планується набір до 2000 співробітників із подальшою можливістю збільшення штату до 4000 працівників.

Нагадаємо, що співпраця ЧДТУ з компанією Aptiv бере початок у 2019 році.  У травні 2019 року делегація Aptiv Service Ukraine – директор з питань розвитку виробництва компанії в Європі, Центральній Азії та Африці Луїс Фігуейредо, HR  керівник компанії у кластері Польща, Сербія, Україна  Барбара Берньєн та представник компанії  Aptiv Артур Херувімов  – побувала на Дні кар’єри ЄС, організованому Інформаційним Центром Євросоюзу у Черкаській області у межах регіонального форуму «Вчись, працюй, живи на Черкащині». Відтоді представники компанії Aptiv не раз відвідували Черкаський державний технологічний університет, зустрічалися зі студентами, пропонували роботу та стажування, розглядаючи можливості розширення свого виробництва в місті Черкаси.